Ismerje meg


Samsung ML3310

Termékkód: #1

Kiemelt jellemzők:

több mint 30 lap/perc nyomtatási sebesség

max A/4 papírméret

250 lapos papírkazetta, 50 lapos kéziadagoló

beépített duplex, hálózati nyomtatás

havi terhelhetőség: több mint 5.000. oldal


Teljes ár:

14.400 Ft+Áfa

Bérlési konstrukció:

Bérleti díj: 3.200 Ft+Áfa/hó, mely tartalmaz 500 lap nyomtatási költségét. Az 500 lap feletti nyomtatások költsége 2,8 Ft+Áfa

használt

Érdekel:

Jelen űrlap elküldésével elfogadom az adatvédelmi szabályzatban leírtakat.

Leírás

Samsung ML-3310ND mono lézer hálózati, duplex nyomtató

Amikor Ön üzleti nyomtatót választ, természetesen biztos szeretne lenni, hogy a legjobb döntést hozza. Olyan nyomtatóra van szüksége, ami nem csak kivételes nyomtatási minőséget, hanem értéket is nyújt. Könnyű használatának köszönhetően a Samsung ML-3310ND pontosan ezt teszi. Az átlátható menüstruktúrákkal mindenki könnyedén használhatja a készülék összes szolgáltatását.

Az egyszerű papírkezelés azt jelenti, hogy szinte bármilyen papírra és kártyára nyomtathat: az eredmény mindig tökéletes lesz. A készülék egyszerű technológiával küszöböli ki a papír elakadását, így biztosítva, hogy mindenki a saját munkájával foglalkozhasson. A könnyű használatnak és karbantartásnak köszönhetően a Samsung ML-3310ND magától értetődően ötvözi a kiváló teljesítményt az egyedülálló termelékenységgel és sokoldalúsággal. Tökéletes a nyüzsgő irodába - tökéletes Önnek.

Spóroljon időt és óvja a környezetet a one touch eco print funkcióval
Az egyszerűen kezelhető eco print funkció 2 oldalt 1 dokumentumba olvaszt össze, így időt és toner fogyasztást takaríthat meg. A készülék elülső oldalán könnyen elérhető az eco print gombbal így egyetlen érintéssel nyomtathat környezetbarát módon.

Gyors nyomtatás már az első oldaltól
Nem kell a fél napját a nyomtató mellett várakozva töltenie. Az ML-3310ND iparágvezető az első lap kinyomtatási sebességében, így már a készenléti módtól számított nyolc másodpercen belül a kezében tarthatja az első kiváló minőségű nyomtatot. Gyors, 31 oldal / perc nyomtatási sebességének és professzionális felbontásának köszönhetően a saját irodájában élvezheti a nyomdai minőséget. Nem marad más gondja, csak hogy mit kezdjen a hirtelen felszabadult idejével.

Kapcsolat a kollégákkal
Az iroda minden dolgozója egyetlen hálózathoz kapcsolódik, így minden munkafolyamat zökkenőmentesen zajlik. Minden munkatárs egy közös nyomtatót használ, amivel időt takaríthat meg, hiszen nem kell párhuzamosan több berendezést üzemeltetni. Az Ethernet inferfész hálózatra kapcsolásával pedig tovább növelhető a teljesítmény. Javítsa kommunikációs képességeit és tartsa nyitva a kommunikációs csatornákat a ML-3310ND lézernyomtató segítségével

Nagyszerű tulajdonságok, kis környezeti hatás
Nagyobb teljesítményű asztali nyomtatót keres? Gondolkodjon kicsiben! Ultra kompakt, 366 x 368 x 240,6 mm-es méretével a Samsung ML-3310ND kevesebb káros anyag kibocsátásáért felelős, és kisebb, mint bármely más lézernyomtató a piacon. Minden íróasztalon kényelmesen elfér, és bőséges hely marad mellette a munkavégzésre is. De ne hagyja, hogy a ML-1865W ultra kompakt mérete félrevezesse önt. Ez egy pehelysúlyú bajnok, amely bármikor kész kiállni a nehézsúlyú versenyzők ellen is

A nyomtató, ami figyel a költségekre
Az ML-3310ND-vel Ön mindig a leggazdaságosabb döntést fogja hozni. A tonerkazetta a költséghatékony sztenderd 2000 lapos változatban, illetve a nagy kapacitású 5000 lapos változatban érhető el, amely alacsonyabb egy oldalra eső költséget eredményez, és ritkábban kell cserélni is.

Rögzítsen mindent, ami megragadja a figyelmét
A Samsung AnyWeb Print szoftvere támogatja az internetes vadászatot és gyűjtögetést. Internetes böngészés közben a ML-3310ND segítségével könnyedén kiválaszthatja, vontathatja és bemásolhatja a különböző weboldalakon talált tartalmakat a böngészőablakban megjelenített nyomtatható felületre. Ily módon egyszerűen összegyűjtheti, rendszerezheti és szerkesztheti a csak az Interneten elérhető hasznos hivatkozásokat és forrásokat legyen szó egy nagy projektről vagy csak szórakozásról.


Önnek ajánljuk


Samsung
ML3310


Részletek

Lexmark
Ms 521dn


Részletek

Lexmark
Mx 521ade


Részletek

Lexmark
Mx 722ade


Részletek
.

Lexmark
Cx 725de


Részletek

Toshiba
e-Studio 257


Részletek

Toshiba
e-Studio2555c


Részletek

Toshiba
e-Studio 5560C


Részletek
.

Toshiba
e-Studio 2518A


Részletek

Toshiba
e-Studio 4518A


Részletek

Toshiba
e-Studio 5018A


Részletek

Toshiba
e-Studio 2505AC


Részletek

Bérlés/Üzemeltetési részletek


Bérlés:

Elszámolási díjak fénymásoló bérlés esetén

Fénymásoló bérléskor a bérleti díj (árak) a fénymásoló számlálója alapján kerül megállapításra. Havonta e-mailben vagy a számláló bejelentése menüponton bejelentheti a hó végi számláló állásokat, és a számlát automatikusan küldjük. Szerződés szerint általában havonta történnek az elszámolások.

Garantált minőség

Több mint 25 éve foglalkozunk másológép bérbeadással. Célunk hogy Ön meg legyen elégedve cégünk szolgáltatásaival, ezért a minőségi szolgáltatást elsőrendű szempontnak tartjuk. A másolás minőségével garantáltan meg lesz elégedve! Szükség esetén a gépet bármikor azonos paraméterekkel rendelkező gépre cseréljük.

Milyen kötelezettségekkel jár egy fénymásoló bérleti szerződés?

Amennyiben 1 hónapnál rövidebb időre köti a szerződést, a gép kiszállítási díját számoljuk fel. (6.000 Ft-12.000Ft)
1 Hónapnál hosszabb időre kötött szerződés esetén semmilyen kötelezettséggel nem jár, mindössze a választott csomag szerinti díjakat számlázzuk ki Önnek.

Üzemeltetés:

Amennyiben Ön új vagy használt fénymásolót vásárolt tőlünk, lehetősége van üzemeltetési szerződést kötni. Ennek lényege, hogy a másolt mennyiség alapján kiszámlázott összeg a fénymásoló gép teljes üzemeltetési díját fedezi. Sem a javítások díját, sem az alkatrészek árát nem kell kifizetni. Ez a konstrukció nagyon hasonlít a bérleti konstrukcióhoz, azzal a különbséggel hogy a másológépet Önnek meg kell vásárolni. A bérleti konstrukcióhoz képest kevesebb lapköltséggel kerül a díj megállapításra, mivel a a beruházás a megrendelőt illeti.

Az üzemeltetési szerződés ára:

• Kis teljesítményű gépek egy lapra eső költsége (max. 20 lap / perc): 2,5 Ft / lap
• Nagy teljesítményű gépek egy lapra eső költsége (minimum 20 lap / perc): 2,2 Ft / lap

Az üzemeltetési szerződés összefoglalása:

• Előre kalkulálható havi költségek forint/lap elszámolásban kerül kiszámlázásra.
• Nincs minimális havi másolási mennyiség meghatározva.
• A legkisebb lapköltséggel járó fénymásoló gép üzemeltetési konstrukció.
• A készüléket a megrendelő tulajdonában kell legyen.


Mit tartalmaz az üzemeltetési szerződés?

• karbantartási költséget
• javítási költséget
• kiszállási költséget
• kellékanyag szükségletet
• alkatrész szükségletet
• az esetenkénti szervizbe szállítás költségeit

Kik vagyunk?


Célkitűzésünk:

Dolgozzon másképp!

Több mint 25 éve foglalkozunk nyomtatókkal, fénymásológépekkel.
Segítünk a vállalkozásoknak, intézményeknek a megfelelő eszköz(ök) kiválasztásában. Gépeink megkönnyítik papírügyeinek intézését, követhetővé tételét.
Rugalmas, biztonságos, kényelmes. Ezt kínáljuk!
Mindent megteszünk, hogy fénymásolóját, nyomtatóját a lehető leghasznosabban, leghatékonyabban tudja használni. Bérlési lehetőséggel gépeinket üzemkész állapotban szállítjuk ki,
Önnek egy gombnyomás és már használhatja is eszközét.

Ez ennyire egyszerű!

Mit kínálnak eszközeink?

1.) Dokumentumok gyors, azonnali rögzítése

2.) Biztonságos, dinamikus munkavégzés

3.) Papírdokumentumok digitálissá alakítása könnyedén

4.) Költséghatékony működés, magyar nyelvű kezelőfelület*

5.) Hálozati kapcsolat által egyszerű elérés

6.) Eszközhasználat nyomonkövethetősége

Keressen bátran!

Kérdése van?


Jelen űrlap elküldésével elfogadom az adatvédelmi szabályzatban leírtakat.
.

N-Copy Kft.

Székhely: 4434, Kálmánháza, Nyíregyházi út 79.

Mobil: +36 30 438-2858

E-mail: n-copy@n-copy.hu

Adószám: 23942703-2-15

Nyíregyházi törvényszék, cégjegyzékszám: 15-09-079368

Tárhely szolgáltató: ATW Internet Kft.
1138, Budapest, Esztergomi út 66. tel: +36 1 6000 289